Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη και ήσυχη τοποθεσία, που απέχει πέντε μόλις λεπτά από την παραλία. Περιβάλλεται από πανύψηλα δέντρα, που δημιουργούν δροσιά και την αίσθηση του δάσους στο Ξενοδοχείου.

Ερχόμενοι στο Ξενοδοχείο, διασχίζουμε έναν μικρό χωμάτινο δρόμο μέσα στα πεύκα και καταλήγουμε σε ένα μεγάλο και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ, που βρίσκεται μπροστά από την είσοδο του Ξενοδοχείου.

Στην είσοδο του Ξενοδοχείου υπάρχει μεγάλη υπερυψωμένη βεράντα, με όμορφα σαλονάκια κάτω από μεγάλες σκιερές ομπρέλες. Σε αυτό το όμορφο περιβάλλον μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα δροσερό κοκτέϊλ, έναν παγωμένο χυμό ή ένα ποτό, μαζί με την συντροφιά σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο.

Μπροστά από τη βεράντα και τον ηλιόλουστο αύλιο χώρο του εστιατορίου, εκτείνεται ο καταπράσινος κήπος του Ξενοδοχείου, κάτω από πανύψηλα πεύκα, ανάμεσα στα οποία μπορείτε να περπατήσετε ή να ξεκουραστείτε στις αιώρες και να ηρεμήσετε ακούγοντας το θρόϊσμα των φύλλων, το κελαήδισμα των πουλιών και αναπνέοντας τις ευωδίες των πεύκων.

Επίσης για όσους το επιθυμούν, στον κήπο, ανάμεσα στα πεύκα, μπορείτε να παίξετε πινγκ-πονγκ, υπαίθριο σκάκι και βελάκια που θα δώσουν ευχαρίστηση στις διακοπές σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.