Το ξενοδοχείο Γαλήνη είναι ένα από τα λίγα Ξενοδοχεία της Αίγινας, που διαθέτει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, για να μπορεί να φιλοξενεί και να εξυπηρετεί σωστά γκρουπ παραθεριστών.

Επιπλέον έχουμε διαμορφώσει δρόμο για την εύκολη πρόσβαση των πούλμαν που μεταφέρουν τους επισκέπτες στον άνετο ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ, που υπάρχει μπροστά από την είσοδο του Ξενοδοχείου μας.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις για γκρουπ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.