Στην είσοδο του Ξενοδοχείου, δεξιά βρίσκεται η Ρεσεψιόν και ακριβώς απέναντι, στα αριστερά, βρίσκεται ένα μεγάλο μπαρ με ευρύχωρο σαλόνι, που διαθέτει μεγάλη επίπεδη τηλεόραση και βιβλιοθήκη και που επικοινωνεί με τη βεράντα.

Στο σαλόνι υπάρχουν κατάλληλες εγκαταστάσεις με προτζέκτορα, που μπορούν να φιλοξενήσουν συνέδρια και meetings, τα οποία οργανώνουμε όπως εσείς θέλετε.

Στη συνέχεια του σαλονιού υπάρχει η αίθουσα του εστιατορίου και του πρωϊνού, που συνεχίζεται στον ηλιόλουστο προαύλιο χώρο, μπροστά από τον κήπο με τα μεγάλα πεύκα.

Μετά την Ρεσεψιόν και αριστερά από το ανσανσέρ υπάρχει μεγάλο διαμπερές καθιστικό με καναπέδες και πολυθρόνες, στο οποίο υπάρχουν βελάκια, παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια και full size τραπέζι snooker, για όσους από τους επισκέπτες επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Τέλος, μετά τη Ρεσεψιόν και δίπλα στο ασανσέρ υπάρχουν σκάλες που οδηγούν στον πρώτο όροφο, ενώ δεξιά υπάρχει διάδρομος που μας οδηγεί στην αίθουσα στην οποία υπάρχουν τα όργανα της γυμναστικής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.