Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" προσφέρει σε όσους επισκέπτες επιθυμούν και για τους μικρούς μας φίλους, ευχάριστα παιχνίδια, για να "καλύψουν" τον ελεύθερο χρόνο τους στο Ξενοδοχείο μας.

Η πισίνα, όπως και η θάλασσα μας δίνουν τη δυνατότητα, εκτός από τη χαλάρωση και το κολύμπι που προσφέρουν και να διασκεδάζουμε, παίζοντας στο νερό μεταξύ μας, μικροί και μεγάλοι.

Αν θεωρείτε και τη γυμναστική παιχνίδι, τότε στο γυμναστήριό μας θα βρείτε ποδήλατο, διάδρομο, κωπηλατική μηχανή και πολυμηχάνημα άρσης βαρών & γυμναστικής.

Στο μεγάλο καθιστικό, που βρίσκεται στο ισόγειο μετά την ρεσεψιόν, έχουμε για εσάς βελάκια, επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, καθώς και full size τραπέζι Snooker (Μπιλιάρδο).

Επίσης στο σαλόνι, που βρίσκεται και το μπαρ του Ξενοδοχείου μας υπάρχει για τη διασκέδασή σας μεγάλη τηλεόραση και βιβλιοθήκη για να διαλέξετε ένα όμορφο βιβλίο.

Τέλος στον κήπο, ανάμεσα στα πεύκα, θα βρείτε αιώρες, ένα μεγάλο τραπέζι πινγκ-πονγκ, υπαίθριο σκάκι και βελάκια που θα δώσουν ευχαρίστηση στις διακοπές σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.