ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Για να κάνετε κράτηση πρέπει να προκαταβάλλετε το 30% του συνολικού ποσού, κατόπιν συννενόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αν ακυρώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης την υψηλή σεζόν (Από 15 Ιουνίου μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου) ή τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης τη χαμηλή σεζόν, τότε δεν υπάρχει καμία χρέωση και επιστρέφεται η προκαταβολή.

Αν ακυρώσετε σε λιγότερες από 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης την υψηλή σεζόν (Από 15 Ιουνίου μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου) ή σε λιγότερες από 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης τη χαμηλή σεζόν, τότε θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης στο Ξενοδοχείο την προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης, τότε θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης βρεφικών κρεββατιών στα δωμάτια του Ξενοδοχείου μας, κατόπιν συννενόησης με τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου ή με τη ρεσεψιόν.

Στα δωμάτια του Ξενοδοχείου μας δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση και η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν θόρυβο και ενόχληση στους περιοίκους, καθώς επίσης τα πάρτι και οι εκδηλώσεις.

Στο Ξενοδοχείο μας τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, με την προϋπόθεση πως θα τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής και ο απαραίτητος σεβασμός προς τους άλλους ενοίκους κατά τη διάρκεια του Ωραρίου Κοινής Ησυχίας.

Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας που είναι μεταξύ 15:00 και 18:00


Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες            

Οι τιμές των δωματίων αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις ημέρες διαμονής και την περίοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πληροφορηθείτε τις ειδικές προσφορές μας.

Check-in 14:00 και Check-out 12:00.


Αν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τη διαμονή σας ή με την πολιτική κράτησης ή ακύρωσης στο Ξενοδοχείο μας, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.