ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Α. Τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να έρθετε στην Αγία Μαρίνα απ'ευθείας από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο που δεν παιρνει αυτοκίνητα. Στην περίπτωση αυτή, το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" απέχει από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας περίπου 400 μέτρα και για να φθάσετε στο Ξενοδοχείο ακολουθείτε τη διαδρομή που δείχνει ο παραπάνω χάρτης.
Συγκεκριμένα, ανεβαίνετε από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και συναντάτε την Οδό "Αφαία", που είναι ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει την Αγία Μαρίνα. Στο σημείο αυτό κάνετε δεξιά και ανεβαίνετε 100 περίπου μέτρα, οπότε συναντάτε μεγάλη πινακίδα που σας δείχνει αριστερά το δρόμο για το Ξενοδοχείο "Γαλήνη".

Β. Αν έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά, στο λιμάνι της Αίγινας με ferry boat ή flying dolphin, τότε έχετε δύο επιλογές.

Β1. Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο μπορείτε να έρθετε στην Αγία Μαρίνα από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, που χρονικά είναι περίπου ίδιες.
Στην πρώτη διαδρομή μόλις βγείτε από το λιμάνι, πηγαίνετε δεξιά και μετά το γήπεδο της Αίγινας κάνετε αριστερά. Συνεχίζετε σε αυτόν τον δρόμο, περνάτε από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και στη συνέχεια πιο κάτω, πηγαίνετε δεξιά στη λεωφόρο "Αλώνες", προς την Αγία Μαρίνα. Φθάνοντας στην Αγία Μαρίνα, ο δρόμος μετονομάζεται σε οδό "Αφαίας", στην οποία συνεχίζεται μέχρι να συναντήσετε στο τέλος της και αριστερά σας πινακίδα που σας δείχνει τον δρόμο για το Ξενοδοχείο "Γαλήνη".
Στη δεύτερη διαδρομή μόλις βγείτε από το λιμάνι,πηγαίνετε αριστερά και ακολουθείτε το δρόμο προς τη Σουβάλα. Αφήνοντας πίσω σας τη Σουβάλα ακολουθείτε τον δρόμο που δείχνουν οι πινακίδες προς την Αγία Μαρίνα. Μόλις μπείτε στην Αγία Μαρίνα και στην αρχή της οδού "Αφαίας", υπάρχει δεξιά σας πινακίδα που σας δείχνει τον δρόμο προς τα δεξιά για το Ξενοδοχείο "Γαλήνη".

Β2. Αν δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, τότε μπορείτε να έρθετε στην Αγία Μαρίνα με λεωφορεία της τοπικής συγκοινωνίας, που εδρεύουν απέναντι από το λιμάνι.

Μόλις φτάσετε στο τέρμα των λεωφορείων που ερχονται από την πόλη της Αίγινας, συνεχίζετε να προχωράτε στην οδό Αφαίας, στην ίδια κατεύθυνση, μέχρι να συναντήσετε μεγάλη πινακίδα, που σας δείχνει αριστερά το δρόμο για το Ξενοδοχείο "Γαλήνη".





ΘΑΥΜΑΣΙΟΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ & ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μεγάλη βεράντα, κήπος, αίθριο και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα στη θάλασσα ή στο βουνό, σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες,
οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον.