Στο Ξενοδοχείο "Γαλήνη" έχουμε θέσει σε προτεραιότητα τη σωστή εξυπηρέτηση του επισκέπτη, μέσα σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, διατηρώντας έτσι τον οικογενειακό και φιλόξενο χαρακτήρα του.

Στο μπαρ της πισίνας ή στη βεράντα μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία έναν καφέ με την παρέα σας ή να διασκεδάσετε με κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι ή να διαβάσετε ένα όμορφο βιβλίο. Επίσης στον κήπο κάτω από τα μεγάλα πεύκα χαλαρώστε στις αιώρες ή παίξτε πινγκ-πονγκ και σκάκι.

Μαζί με το ανσανσέρ, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα άτομα που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια ή χρησιμοποιούν βοηθητικά καροτσάκια, να έχουν εύκολη πρόσβαση και κίνηση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Τα παιδιά σας μπορούν να τρέξουν και να απολαύσουν τα παιχνίδια τους με ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους, στη μεγάλη βεράντα και στον κήπο ανάμεσα στα μεγάλα πεύκα.

Για εσάς που δεν θέλετε να αφήσετε στην περίοδο των διακοπών το γυμναστήριό σας, έχουμε προβλέψει και στο ισόγειο του Ξενοδοχείου μας υπάρχει γυμναστήριο με ποδήλατο, διάδρομο, κωπηλατική μηχανή και πολυμηχάνημα άρσης βαρών & γυμναστικής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή όσων επιθυμούν, έχουμε οργανώσει σε ένα χώρο του ισογείου, ένα "mini" επιχειρηματικό κέντρο που διαθέτει υπολογιστή, φωτοτυπικό, τηλέφωνο και φαξ.

Στο Ξενοδοχείο Γαλήνη υπάρχει για τους επισκέπτες μας, ασύρματη σύνδεση Internet με υψηλές ταχύτητες ADSL μέχρι 3Mbit. Για την ασύρματη σύνδεση έχουμε χρησιμοποιήσει Hardware και Software από κορυφαίες εταιρείες όπως οι CISCO, Proxim και Nomadix, με σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο internet. Οι επισκέπτες μας που επιθυμούν αυτή την υπηρεσία, πρέπει να ζητήσουν από τη ρεσεψιόν την ειδική κάρτα πρόσβασης WIFI και να ακολουθήσουν τις οδηγίες σύνδεσης.

Μπροστά στην είσοδο του Ξενοδοχείου διαθέτουμε εσωτερικό, ασφαλή και άνετο χώρο πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών μας και τα πούλμαν των γκρουπ των παραθεριστών.

Αν χρειαστεί να νοικιάσετε μεταφορικό μέσο για να ανακαλύψετε το νησί, τα σημαντικά αξιοθέατα και τις αρχαιότητες που έχει, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, κατόπιν συννενόησης στην ρεσεψιόν.

Στο Ξενοδοχείο μας τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, με την προϋπόθεση πως θα τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής και ο απαραίτητος σεβασμός προς τους άλλους ενοίκους κατά τη διάρκεια του Ωραρίου Κοινής Ησυχίας.


 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.