Στην ταράτσα του Ξενοδοχείου βρίσκεται η πισίνα μας, που λειτουργεί όλη την καλοκαιρινή περίοδο και στην οποία μπορείτε να κολυμπήσετε και να χαρείτε τον ήλιο και τον καταγάλανο ουρανό στις ξαπλώστρες μας.

Επίσης βρίσκεται και το μπάρ της πισίνας, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αναψυκτικά, δροσερά κοκτέϊλς, εκλεκτά ποτά και για τους μικρούς μας φίλους έναν δροσερό φρέσκο χυμό.

Μαζί με τη φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί, η πισίνα και το μπαρ αποτελούν την ιδανική πρόταση για ξεκούραση και χαλάρωση, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στο βουνό και στη θάλασσα, μετά από μία έντονη ημέρα στη θάλασσα ή περιήγηση στην Αίγινα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ"

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο "Γαλήνη" είναι ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή καταπράσινη, ήσυχη περιοχή και προσφέρεται για χαλαρές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το Ξενοδοχείο περιβάλεται από μεγάλα δέντρα και πεύκα, τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων, που συναγωνίζεται το κελαήδισμα των πουλιών και τις ευωδίες των λουλουδιών και των πεύκων, μέσα σε ένα χαρούμενο περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε οικογενειακή φιλοξενία, χαλαρότητα, ψυχική γαλήνη και ηρεμία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και επίσης σας προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες.